e
Banner

Etiketler: agah ugur



Agah Uğur: Balnak ile sektörün en büyük şirketi olacağız


Yayın: 06-11-2012
Kategori: Lojistik

Balnak’ı satın alan Borusan sektörün liderliğine oynuyor.




BORUSAN Lojistik BALNAK ile güçlenerek sektörün yeni lideri oluyor



Lojistik sektörünün en dinamik ve hızlı büyüyen şirketlerinden Borusan Lojistik uluslararası operasyonunu çok daha güçlendirecek önemli bir adım attı.





Borusan Lojistik basın toplantısı (video)



Borusan Lojistik, Balnak Lojistik'i satın aldıktan sonra düzenlenen basın toplantısı





Borusan, lojistiğin geleceği biziz


Yayın: 07-01-2013
Kategori: Lojistik

Borusan Holding Üst Yöneticisi   lojistik anlamda geleceğe dair adım attıklarını ve yurt dışı faaliyetleri genişlettiklerini ifade ederek, “Grup içinde inovasyon ile yeni ürün ve hizmet geliştirmede çok büyük değişiklikler yaşıyoruz” dedi.





Borusan Lojistik'ten sektörün dinamiklerini değiştirecek dev girişim



Borusan Lojistik’in Türkiye'de alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni şirketi ETA (Elektronik Taşımacılık Ağı Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) 5 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen inovasyon projesi sonucunda kuruldu. ETA, bir yandan kamyoncu esnafını Türkiye’nin en büyük, en etkin ve son teknolojileri kullanan filosu haline getiriyor, diğer yandan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunuyor.




CEO’LARDAN 3 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM SÖZÜ



Türkiye’nin önde gelen holdinglerinin CEO’ları 2014 ajandalarını açıkladı. Sabancı Holding 2 milyar dolar, Doğuş Holding 600 milyon dolar, Borusan Holding 400 milyon dolar yatırım yapacak. Doğan Holding ise medya için başlattığı dönüşüm projesini tamamlayacak.